Bemanning

Jag hyr ut mig själv som t.ex. chaufför, grovis eller de du vill ha mig till att göra kan inte jag så kanske jag vet någon lämplig ledig person för jobbet.

 

Förmedling

Vill du ha hjälp med att hitta en lösning, arbetskraft, entreprenör m.m. för ett visst ändamål eller jobb. Jag har ett brett kontaktnät inom det mesta och kan förhoppningsvis hjälpa dig med just det du söker. Letar du ny eller begagnad maskin/redskap, bil, bildelar, delar inom hydraulik eller liknande så försöker jag hjälpa dig hitta det du söker till förmånligaste pris. Förmedlar även affärer och kommer framöver att kunna erbjuda förmånlig finansiering för att tillhandahålla och göra affärer för er så smidiga och förmånliga som möjligt.

 

Verkstadsjobb

Har du kört sönder ute på fält och behöver hjälp eller kanske du har enklare reparation/servicejobb på din bil, traktor, gräsklippare, skoter, fyrhjuling.. tveka inte att höra av dig och fråga om jag har möjligheten. Jag har även ett blästerskåp för mindre grejer. Jag har varit med och byggt allt från traktorpulling traktorer till enklare el- och hydraulsystem, så specialgrejer gillar jag. Och ni, det finns en lösning på allt.

 

Markjobb

Ska du bygga ny väg, uppfart, garageplan, hus, stuga ,dränera, rensa diken, röja skogsbilvägar åkerkanter diken, bygga båtplats/brygga eller kanske göra om i trädgården.. jag fixar de mesta såsom trädgård, gräsmatta , stenläggning, grusning. Bortforsling/kapning/kvistning av träd, dränering, grävning, dikning, planering, grund, infiltration mm
Snöröjning & halkbekämpning

Upptagning av skogsbilvägar, snöröjning av större planer, vägar, åt vägföreningar, sandning, ishyvling, kantskärning m.m.

 

Installationer

Vill du ha extraljus, extrautrustning, backkamera, eller en ny stereo/högtalare, baslåda, slutsteg, handsfree i din bil/maskin /båt m.m. Jag monterar och tar hem ur ett brett sortiment och bygger/installerar efter kundens prisnivå och krav.

 

Lokaler & Uthyrning

Jag hyr ut mig själv, redskap, snöskoter, traktorgrävare, bandgrävare, verkstadslokaler, förrådslokaler, vinter/sommarförvaring av bilar, båtar, skotrar m.m. och reklamplatser väl synliga i Myrvikens centrum. Kontakta mig för att se om jag har något som passar just dig.

 

Köp och försäljning

I behov av snabba pengar eller har ni något ni vill bli av med? Kontakta mig så får du ett bud om det är intressant och till rätt pris. Försäljning ..här visar jag allt jag har till försäljning.